Платформи

В рамките на INVESTOR FOREX FORUM ще можете да се запознаете с платформите за търговия, които ще бъдат представени от компаниите и да се срещнете лично с техни представители.

  • Saxo Bank е специалист в онлайн търговията и инвестициите, предлагащ на частни инвеститори и институционални клиенти пълен набор от инструменти за своите търговски и инвестиционни стратегии. Напълно лицензиран и регулиран от Европейската банка Saxo Bank дава възможност на клиентите да търгуват FX, CFDs, ETF, акции, фючърси, опции и други деривати на всепризнатата SaxoTrader платформа, достъпна за работа от компютри, таблети и смартфони на повече от 20 езика.
    Платформата е възприета и ребрандираната от 100 други водещи финансови институции по света.
    SAXOTRADER – многократно награждавания SaxoTrader е цялостна платформа за търговия, с възможност за сваляне, покриваща всички категории активи. http://www.saxobank.com/trading-platforms/saxotrader

     

    SAXOWEBTRADER – уеб базирана платформа за търгуване от всяко място, с достъп до пазарите по всяко време. http://www.saxobank.com/trading-platforms/saxowebtrader

     

    SAXOTRADER APPS – търгуване от iPad, iPhone или телефон с Android; пласиране на заявки от всяко място и по всяко време. http://www.saxobank.com/trading-platforms/saxotrader-apps

     

    MOBILE TRADING – SaxoMobileTrader работи с мобилни телефони, поддържащи браузъри. http://www.saxobank.com/trading-platforms/saxomobiletrader

     

    SAXOMT4 – достъп до всички последни функции на MetaTrader4, включително алгоритмично търгуване. http://www.saxobank.com/trading-platforms/saxo-mt4

     

    НАГРАДИ
    Saxo Bank спечели “Best Retail Platform” от FX Week 2014
    FX Week e-FX Awards връчва награди за постижения в електронната търговия с валута сред банки, брокери, продаващи и купуващи страни. За шести път Saxo Bank спечели престижната e-FX award за Best Retail Platform.
    SaxoMobileTrader отличен като най-добра мобилна платформа за търгуване
    Наскоро SaxoMobileTrader бе обявен за най-добрата мобилна платформа за търгуване в Европа от Global Banking и Finance Review Magazine.

  • БенчМарк Финанс предлага платформи за онлайн търговия на финансовите пазари, носители на редица световни признания и международни награди. Предпочитани са както от начинаещи трейдъри, така и от професионалисти, заради изключително бързото изпълнение, ниските разходи за търговия, интуитивната навигация и голямото разнообразие от финансови инструменти.

     

    Платформите MetaTrader 4 и MetaTrader 5 са фокусирани върху търговията с най-ликвидните финансови инструменти като валути, злато, сребро, петрол и борсови индекси. И двете версии на платформата BenchMark MetaTrader са с ниски системни изисквания, интуитивен интерфейс и изпълняват поръчките моментално (No Dealing Desk), без ръчна намеса.

     

    Trader е професионална платформа за онлайн търговия на международните пазари. Предлага достъп до над 160 валутни двойки, злато сребро, платина и паладий, 10 000 акции, 6 000 CFDs, 800 фонда, 500 фючърсни контракта. Съчетава отлична ликвидност и автоматично изпълнение на сделките.

     

    Платформата BG Trader e специално разработена за търговия с ценни книжа от Българска фондова борса (БФБ).

     

     

  • Инвестиционен посредник Карол предлага 3 платформи за търговия на международните пазари:
     
    Karoll MetaTrader 4  – Лесна и интуитивна платформа. Условията за търговия при нея са подходящи за всички типове трейдъри със спредове започващи от 0.8 пипса и ливъридж до 1:500.
     
    Karoll Dealing  – Платформа с изключително богат набор от инструменти – валути и договори за разлика (CFD) върху акции от 22 държави, ценни метали, индекси, суровини, съкровищни бонове. Сред предимствата на платформата е липсата на минимално изискуема комисионна при сделки с акции.
     
    Trader Workstation – Професионална платформа за търговия с всички видове активи от цял свят, даваща достъп до над 100 борси в 22 държави по света. Реално ставате собственик на закупените финансови активи.

  • ActivTrades предлага безплатен достъп до MetaTrader 4 и MetaTrader 5, глобалните палтформи за търговя без човешка намеса на финансовите пазари. MetaTrader платформите са предпочитани както от начинаещи, така и от опитни трейдъри и са носители на множество международни отличия.
    Платформата MetaTrader 4 е достатъчно опростена, за да бъде лесна за научаване дори и за начинаещи трейдъри, но същевременно предлага персонализиране в голяма степен. MetaTrader 4 може също така да бъде приспособявана към нуждите на професионалните трейдъри, които управляват търговски сметки от името на свои клиенти или които използват сложни алгоритми за търговия.
    MetaTrader 5 е най-новата версия на платформите MetaTrader. С над 500 контракта, предоставяни в платформата MetaTrader 5, трейдърите получават достъп до най-ликвидните финансови пазари по света.
    Ливъридж продуктите носят висок риск за Вашия капитал.
    ActivTrades PLC е оторизиран и регулиран от британския регулатор, Financial Conduct Authority, FCA регистрационен номер 434413, и е вписан в Регистъра, воден от КФН (номер РГ-03-242).