Партньори

  • ActivTrades

    ActivTrades

     

    ActivTrades е независима международна брокерска компания, която предлага търговия с Форекс и CFD. Цел на компанията е постоянно да увеличава възможностите за търговия на клиентите си чрез внедряване на водещи технологии в индустрията, иновативни инструменти, конкурентни цени, надеждност и клиентско обслужване на изключително високо ниво.
    ActivTrades предлага богато разнообразие от продукти, насочени както към индивидуални, така и към институционални инвеститори. С помощта на световно признатите платформи за търговия MetaTrader 4 и MetaTrader 5, клиентите на компанията могат да търгуват с над петдесет валутни двойки на форекс пазара, а също така и злато, сребро, както и CFD върху акции, индекси, финансови инструменти, стоки и суровини.
    Системите за изпълнение на сделки на ActivTrades са напълно автоматизирани. Използва се принципа No Dealing Desk, което означава, че сделките се осъществяват без човешка намеса.
    ActivTrades PLC е оторизиран и регулиран от Financial Conduct Authority (FCA), регистрационен номер 434413 и е вписан в Регистъра на КФН, номер РГ-03-242.
    Повече информация за ActivTrades можете да видите тук: http://www.activtrades.bg/
    Ливъридж продуктите носят висок риск за Вашия капитал.

  • Карол

    Карол

     

    Основан през 1997-ма година, инвестиционен посредник Карол предоставя брокерски услуги на българския и международните финансови пазари. Дванайсет години подред инвестиционен посредник Карол е сключил най-голям брой сделки на БФБ и е лидер по брой клиенти за търговия на БФБ. Чрез партньорствата си със световно известните CMC Markets, Meta Quotes и Interactive Brokers , посредникът дава възможност на клиентите си да печелят от търговия на всички финансови пазари по света с всички видове финансови инструменти чрез платформите си: Karoll Dealing, Karoll MetaTrader 4 и Trader Workstation.
     
    За повече информация, посетете: www.karollbroker.bg

  • БенчМарк Финанс

    БенчМарк Финанс

     

    БенчМарк Финанс е лицензиран инвестиционен посредник, с над 10 години опит на българския и международните финансови пазари. Носител е на множество награди, като последната е “Инвестиционен посредник с най-значим принос за развитието на капиталовия пазар за 2013 година”.

    БенчМарк Финанс предлага на своите клиенти условия за търговия с валутни двойки, опции, акции, фючърси, индекси, CFDs, ETFs и други деривати посредством платформи за онлайн търговия, носители на редица международни награди:

    Trader – платформата се предлага в партньорство с водещия брокер Saxo Bank A/S

    MetaTrader 4 – най-популярната платформа за търговия с валута, метали, петрол, CFD и др.

    MetaTrader 5 – последна версия на платформата MetaTrader

    BG Trader – платформа за търговия с ценни книжа на Българска фондова борса
    За повече информация, посетете: www.benchmark.bg

  • Fujitsu

    Fujitsu

     

    Fujitsu е водеща японската компания в областта на информационните и комуникационни технологии (ИКТ), предлага пълна гама от технологични продукти, решения и услуги. С над 162 000 служители, Fujitsu обслужва клиенти в повече от 100 страни. Ние използваме опитът на компанията и силата на информационните и комуникационните технологии за изграждане бъдещето на обществото, заедно с нашите клиенти. Според публикуваните доклади за фискалната година, приключила на 31 март 2014 г., общите приходи на Fujitsu Limited (TSE: 6702) възлизат на 4.8 трилиона йени (46,00 милиарда щатски долара). За повече информация, посетете http://www.fujitsu.com/bg 

  • Българска Фондова Борса

    Българска Фондова Борса

    Българска Фондова Борса – София АД е публично дружество, лицензирано от Държавната комисия по ценни книжа за извършване на дейност като фондова борса на 09.10.1997г. и към настоящия момент е единствената действаща фондова борса в страната.
    Нашата мисия е да съдействаме за създаването и развитието на организиран капиталов пазар, който да осигури на борсовите членове и техните клиенти равен достъп до пазарната информация и еднакви условия за участие в търговията с ценни книжа.
    Нашата стратегическа цел е създаването и поддържането на ефективно работещ капиталов пазар в България, утвърждаването му като източник на финансиране на българския бизнес и основен инструмент в българската икономика. В тази връзка, БФБ-София си поставя следните задачи като приоритетни за своята работа.

  • Аларик Кeпитъл АД

    Аларик Кeпитъл АД

    Аларик Кeпитъл АД е управляващо дружество, лицензирано към Комисията за Финансов Надзор (КФН) на Република България. Компанията предлага пълен спектър от инвестиционни продукти и услуги свързани с глобалните пазари. Аларик Кепитъл разполага както с инвестиционни стратегии развивани от дружеството, така и с над 250 стратегии на външните си партньори.
    Основна цел на компанията е да осигури креативни и устойчиви инвестиционни решения, както и високо ниво на експертиза, за своите местни и чуждестранни клиенти. Активното управление на портфели е ключов принцип за генериране на инвестиционна стойност. Чрез комплексна селекция от финансови инструменти, с приемливо ниво на риск, ние се стремим към дългосрочна възвръщаемост.

  • Интер Експо Център – официален домакин на събитието

    Интер Експо Център – официален домакин на събитието

    С амбицията да бъде платформа за идеи – да представя, да генерира креативност, да вдъхновява и подтиква към активност – Интер Експо Център следва навиците и динамичния живот на бизнеса. Съдейства за комуникация между компании и инвеститори с идеята да обърне внимание на тясноспециализираните език и тематика на отделните браншове. Интер Експо Център не се фокусира в определена целева група, а се определя като място за креативна бизнес култура – всички участници в предприемачеството, които се развиват под неговото влияние или му влияят, развивайки се. Вече 13 години покрива широк спектър от стратегически сектори на икономиката чрез специализирани изложби и международни инициативи. 
    Особено ценна част от Центъра е Конгресният център, който провеждат широка гама от тематични събития, които дават възможност 
    за практическа работа и обучение и за срещи с работещи професионалисти в различни области. 
    Чрез подходящи визуални трансформации изгражда жив, съвременен и променящ се портрет на конгресните зали и създава нужната обстановка за участници и зрители. 
    http://iec.bg/bg

  • investor.bg
  • bgonair.bg
  • bloomberg.com
  • forexnews.bg
  • trade4win.info
  • trade4win magaZine website