ActivTrades предлага безплатен достъп до MetaTrader 4 и MetaTrader 5, глобалните палтформи за търговя без човешка намеса на финансовите пазари. MetaTrader платформите са предпочитани както от начинаещи, така и от опитни трейдъри и са носители на множество международни отличия.
Платформата MetaTrader 4 е достатъчно опростена, за да бъде лесна за научаване дори и за начинаещи трейдъри, но същевременно предлага персонализиране в голяма степен. MetaTrader 4 може също така да бъде приспособявана към нуждите на професионалните трейдъри, които управляват търговски сметки от името на свои клиенти или които използват сложни алгоритми за търговия.
MetaTrader 5 е най-новата версия на платформите MetaTrader. С над 500 контракта, предоставяни в платформата MetaTrader 5, трейдърите получават достъп до най-ликвидните финансови пазари по света.
Ливъридж продуктите носят висок риск за Вашия капитал.
ActivTrades PLC е оторизиран и регулиран от британския регулатор, Financial Conduct Authority, FCA регистрационен номер 434413, и е вписан в Регистъра, воден от КФН (номер РГ-03-242).

Comments are closed.