Платформи

В рамките на Forex Forum Investor.BG ще можете да се запознаете с платформите за търговия, които ще бъдат представени от компаниите и да се срещнете лично с техни представители.

  • FrontPeak Trading е платформа за онлайн търговия, която предоставя възможност на професионални трейдъри да търгуват акции, чуждестранна валута, фючърси, опции и още много инструменти на борси по целия свят. Комисионите на FrontPeak са гарантирано най-ниски в България, а десетките хиляди инструменти, които компанията предлага могат да бъдат търгувани на над 100 пазара в 19 страни.

      

    FrontPeak изпълнява клиентски поръчки средно за по-малко от 1 секунда, като не търгува срещу клиентите си, а насочва поръчките им към най-подходящата в конкретния момент борса. FrontPeak предлага множество инструменти за технически и пазарен анализ, включително ежедневни коментари, независими анализи, образователни материали, сигнали за търговия, списъци за наблюдение, икономически календар и много други.

       

    Екипът на FrontPeak се състои от трейдъри и мениджъри с много години опит във финансите и търговията. Ние знаем от какво има нужда един трейдър и предлагаме условия за търговия и професионално отношение, които не могат да бъдат открити на друго място в България.

     

  • ActivTrades PLC предлага световно признатите платформи за търговия MetaTrader 4 и MetaTrader 5. Клиентите ни могат да търгуват с над 50 валутни двойки, злато, сребро, както и със CFD инструменти върху индекси, стоки и суровини, а в скоро време и върху акции. Нашите платформи имат мобилни версии за ползване на iPhone, iPad и Android, като осигуряват достъп на клиентите ни до финансовите пазари от всяка точка на света. 

     

     Форекс търговията е конкурентна и прецизна с нашето 5-цифрено ценообразуване, тесни спредове и висок максимален ливъридж от 1:400.

     

      За клиенти с по-високи изисквания предлагаме разработените от нас приложения SmartOrder 2, SmartChart, както и специализирани инструменти като Autochartist и Molanis, достъп до Trading Central и безплатен VPS хостинг.

     

      Нашите системите за изпълнение на сделки, са напълно автоматизирани. Използва се принципа No Dealing Desk, което означава, че няма човешка намеса и се осигурява по-добро изпълнение на сделките.

  • БенчМарк Финанс предлага платформи за онлайн търговия на финансовите пазари, носители на редица световни признания и международни награди. Предпочитани са както от начинаещи трейдъри, така и от професионалисти, заради  изключително бързото изпълнение, ниските разходи за търговия, интуитивната навигация и голямото разнообразие от финансови инструменти.

     

    Платформите BenchMark MetaTrader 4 и BenchMark MetaTrader 5 са фокусирани върху търговията с най-ликвидните финансови инструменти като валути, злато, сребро, петрол и борсови индекси. И двете версии на платформата BenchMark MetaTrader са с ниски системни изисквания, интуитивен интерфейс и изпълняват поръчките моментално (No Dealing Desk), без ръчна намеса.

      

    BenchMark Trader е професионална платформа за онлайн търговия на международните пазари. Предлага достъп до над 160 валутни двойки, злато сребро, платина и паладий, 10 000 акции, 6 000 CFDs, 800 фонда, 500 фючърсни контракта. Съчетава отлична ликвидност и автоматично изпълнение на сделките.

     

    Платформата BenchMark BG Trader e специално разработена за търговия с ценни книжа от Българска фондова борса (БФБ). 

  • Trade Interceptor е водещата мобилна платформа за Форекс търговия в магазините за приложения на Apple и Android в момента. Всички мобилни приложения са напълно синхронизирани с десктоп платформата, която е създадена за професионални трейдъри и предлага уникална среда за търговия, анализ и симулация.

     

    Благодарение на своята изключителна мулти-брокер технология, TradeInterceptor е първата платформа, която предлага на трейдърите търговия през унифициран интерфейс към реални сметки към някои от най-добрите Форекс брокери. Така трейдърите могат да изпитат необвързващо различни среди преди да започнат реална търговия с един или повече брокери, в зависимост от своя стил на търговия.

     

    Платформата предлага множество иновативни функции, като например мобилна търговия директно от графиката, сървърни аларми и ценови сигнали, финансови новини и образователно съдържание, комбинирани с функционален и изразителен чартинг. Поддържа Windows, Mac и Linux.

     

    Всички TradeInterceptor приложения са достъпни безплатно, включително всички мобилни и десктоп приложения.

  • Trader.bg е предпочитаната платформа за търговия на хиляди спекуланти и инвеститори в България.

    Създадена, за да отговори на потребностите на начинаещи и експерти, уникалната платформа предлага следните предимства:

     

    •             Мигновено изпълнение на Пазарни и Чакащи поръчки;

    •             Гарантирани Stop Loss поръчки;

    •             Изключителна мобилна платформа;

    •             Новини на български език в реално време;

    •             Детайлни уеб графики;

    •             Професионално и отзивчиво обслужване на клиентите пет дни в седмицата.

     

    От 2004 г. Trader.bg осигурява на клиентите си най-добрите условия за търговия и инвестиране в света на финансовите пазари. Неизменна цел на Trader.bg е да налага възможно най-високите стандарти за качество на предлаганите услуги.

     

    Trader.bg е услуга на „Авус Капитал“ – водещ европейски инвестиционен посредник. „Авус Капитал“ е лицензиран от българската Комисия по финансов надзор и е регистриран при следните регулатори: FSA (Обединено кралство), BAFIN (Германия); AMF (Франция); CONSOB (Италия); CNMV (Испания); KNF (Полша) и CNVM Romania (Румъния).

Програма Програма